Accesorii fashion 

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala cu print floral in nuante irezistibile de albastru si albe din colectia Just Spring pot fi purtate ca un colier sau in stilul chic frantuzesc. Esarfele au dimensiuni de 50x50 cm si sunt produse originale Laura Biagiotti.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala cu print floral pastelat, in nuante de primavara, din colectia Just Spring, sunt semnate de designerul Laura Biagiotti si sunt lucrate in Italia. Le ambalam frumos de cadou, cu hartie de matase, in plic elegant cu logo-ul designerului si cu panglica satinata.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Pentru un cadou incantator, alege o esarfe din matase naturala cu print floral in nuante delicate de roz, din colectia Just spring. 100% Made in Italia.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfele din colectia First Moment sunt lucrate in Italia si au dimensiuni de 53*53. Alege un accesoriu destinat sa completeze tinuta ta de zi prin combinatia cromatica energizanta in nuante de fucsia si prin designul exclusivist semnat de Laura Biagiotti.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala First Moment, in nuante de turcoaz, sunt extrem de versatile, putand fi purtate la gat, in par, la o poseta sau la mana ca o bratara. Calutatea matasii, ambalarea deosebita le recomanda si pentru un cadou care va fi primit cu bucurie.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa True Colors are dimensiuni de 90x90 si este semnata de Laura Biagiotti. 100% Made in Italia. Finisata impecabil. Ambalare in plic elegant alb cu hartie de matase si panglica satinata.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfa din colectia First Moment este realizata din matase naturala, lucrata in Italia, cu model simplu, usor de asortat, in nuante de roz blush si alb ivoire.

0 Recenzie(i)

139,00 lei

Esarfa din aceasta colectie, cu design floral in nuante de albastru, este creatia designerului italian Laura Biagiotti. Ambalare in plic elegant, cu hartie de matase si panglica satinata.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa din matase naturala satinata cu print floral si cromatica energizanta din colectia Floral Obsession este un produs original Laura Biagiotti. Lucrata in Italia, cu matase de calitate si atentie la detalii, ambalata elegant, aceasta esarfa este un cadou care va fi primit cu multa bucurie.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa din matase cu design modern, abstract, in nuante fucsia- violet, semnata de Laura Biagiotti, este lucrata in Italia. Ambalare de cadou in plic elegant cu logo-ul designerului si cu hartie de matase.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa matase True Colors violet este o esarfa mare de 88x88 cm, semnata de designerul Laura Biagiotti. Lucrata in Italia, cu atentie la detalii si finisaje, aceasta esarfa este accesoriu potrivit pentru a condimenta o tinuta in tonuri de blumarin- navy.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa din matase naturala cu maci stilizati in nuante de albastru este un produs original Laura Biagiotti. 100% Made in Italia. Ambalare eleganta de cadou. Dimensiuni mari, de 90x90.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa cu design floral abstract, in nuante delicate de roz-corai, este un produs original Laura Biagiotti. Esarfele din aceasta colectie sunt lucrate in Italia, din matase naturala de calitate si finisate impecabil. 

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa Multiplanet rose, de dimensiuni 70x70 cm, este realizata din matase naturala twill de 14 mommi, in Italia. Desenul exclusivist, cromatica rafinata, finisajele impecabile fac parte din semnatura designerului italian Rossella Rama.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa din matase twill de 14 mommi, cu design floral in nuante dominante de rosu si alb, este creata de Rossella Rama. Ambalare in plic elegant cu logo-ul designerului. 100% Made In Italia. Tiv rulat, finisat impecabil. Dimensiune 70x70 cm.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa cu desen paisley in nuante dominante de fucsia, corai si roz, semnat de designerul Laura Biagiotti, este realizata din matase naturala de calitate, lucrata in Italia. Ambalare de cadou.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa din matase naturala cu model paisley in nuante dominante de albastru si rosu-rose este un produs original Laura Biagiotti. 100% Made in Italia. Ambalare in plic elegant cu hartie de matase.

0 Recenzie(i)

239,00 lei

Esarfa cu motive paisley in nuante de turcoaz si albastru deschis este un produs original al designerului italian Laura Biagiotti. Se asorteaza perfect cu tinute in nuante pastelate de primvara-vara. Ambalare eleganta de cadou in plic de carton, hartie de matase si panglica satinata.

Se afiseaza 1 - 48 din 467 produse