Mayfair

Mayfair 

0 Recenzie(i)

Papion asimetric matase naturala Mayfair

94,00 lei

Papion elegant lucrat din matase naturala cu model paisley negru cu galben, in serii mici si finisat impecabil. Se poate purta atat la o tinuta eleganta cat si la una casual. Prinderea este reglabila, iar banda din jurul gulerului este din acelasi material. 

0 Recenzie(i)

CADOU:Esarfa matase naturala si hair rose Mayfair

219,00 lei 267,00 lei

Un cadou unic: esarfa din matase naturala si hair rose, un accesoriu de par unic in lume, cu imprimeu paisley in nuante delicate de gri si galben, ce atribuie eleganta tinutei office. 

0 Recenzie(i)

CADOU:Esarfa cu volan si headband cu fundita Mayfair

110,00 lei 153,00 lei

O esarfa din matase naturala, cu un design special si un imprimeu paisley in nuante calde de gri si galben si bentita din matase naturala, accesoriile perfecte ce pot complimenta perfect tinuta ta office. 

0 Recenzie(i)

CADOU: Set papion cu batista matase naturala Mayfair

159,00 lei

Cadouri de lux pentru barbati: set papion si batista din matase naturala cu print paisley in nuante de gri si galben, accesorii ce vor face distinctiva tinuta ta.

0 Recenzie(i)

Headband cu fundita Mayfair

42,25 lei 65,00 lei -35%

Headban cu fundita este accesoriul ce il poti asorta oricarei tinute, cu imprimeu paisley in nuante de gri si galben.

0 Recenzie(i)

Fundita Mayfair

49,00 lei

O fundita de par ce poate fi accesoriul fashion al tinutei tale. Realizata din matase naturala si cu un imprimeu paisley in nuante de gri si galben, se asorteaza perfect tinutei tale. 

0 Recenzie(i)

Hair Rose Mayfair

57,20 lei 88,00 lei -35%

Un accesoriu de par unic in lume din matase naturala. Trandafirul de par, este bijuteria pretioasa cu care iti poti rasfata parul. Cu un imprimeu paisley si o combinatie de gri si galben, acest accesoriu iti poate personaliza orice tinuta.

0 Recenzie(i)

Hair Twist Mayfair

66,00 lei

Pune-ti in evidenta parul cu acest accesoriu din matase naturala. Cu un imprimeu deosebit paisley si o combinatie de gri cu galben, iti poti face remarcabila atat tinuta casual cat si cea office. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase naturala Mayfair

134,00 lei 179,00 lei

Cu un imprimeu deosebit intr-o combinatie deosebita de galben si gri, esarfa din matase naturala este accesoriul elegant ce va face distinctiva tinuta ta. 

0 Recenzie(i)

Esarfa cu volan Mayfair

88,00 lei

Un accesoriu fashion, o esarfa din matase naturala de designer cu imprimeu paisley in nuante de gri si galben ce iti va complimenta perfect tinuta office. Esarfa cu volan are un design unic ce o aseamana cu o cravata. 

0 Recenzie(i)

Headband lat gri

39,00 lei

Accesoriu pentru prinderea parului, realizat dintr-o bentita imbracata in matase naturala de designer (bentita de par).

0 Recenzie(i)

Hair Twist gri

39,00 lei

Accesoriu de prins parul, realizat din matase naturala de designer.

Se afiseaza 1 - 13 din 13 produse