Queen

Queen 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase naturala Mila Schon Notting Hill blue

239,00 lei

Printul cu detalii ecvestre in stil persan in tonuri de maro si bej pe matasea de culoare albastru deschis, te vor face sa te indragostesti de aceasta esarfa. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Mila Schon. Dimensiuni 90*90.   

0 Recenzie(i)

Esarfa matase naturala Mila Schon Notting Hill roz prafuit

239,00 lei

Printul cu detalii ecvestre in stil persan in tonuri de maro si bej pe matasea de culoare roz, te vor face sa te indragostesti de aceasta esarfa. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Mila Schon. Dimensiuni 90*90. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Marina D`Este London Club roz prafuit

139,00 lei

Printul cu detalii ecvestre si motive florale in stil persan in tonuri de gri, bordo si kaki pe matasea de culoare roz, te vor face sa te indragostesti de aceasta esarfa. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Marina D'Este. Dimensiuni 53*53. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Marina D`Este London Club visiniu

139,00 lei

O esarfa fina de matase naturala, intr-o culoare irezistibila, care va scoate orice tinuta din anonimat. Print cu detalii ecvestre si motive florale in stil persan in tonuri de auriu, bej, gri, ocru pe matasea de culoare visinie. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Marina D'Este. Dimensiuni 53*53. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Marina D`Este London Club auriu

139,00 lei

Esarfa chic din matase naturala, intr-o frumoasa nuanta de bronz-auriu inchis, cu detalii ecvestre si motive florale in stil persan in tonuri de auriu, bej, violet si gri perlat. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Marina D'Este. Dimensiuni 53*53. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Mila Schon Queen café au lait

139,00 lei

Usor de asortat, atat la o tinuta smart casual, dar si la un sacou office, aceasta esarfa din matase naturala aduce un detaliu cromatic fin intr-o nuanta distinctiva de cafea cu lapte. Print cu detalii ecvestre in tonuri de magenta, maro, bordo si auriu. 100% Made in Italy. Impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Mila Schon....

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Mila Schon Queen navy

139,00 lei

Un detaliu cromatic fin intr-o nuanta distinctiva de albastru blumarin. Print cu detalii ecvestre in tonuri de galben, albastru cobalt, fucsia si auriu. 100% Made in Italy. Esarfa impecabil finisata, din matase de cea mai buna calitate. Designer Mila Schon. Dimensiuni 53*53. 

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse