Livrare

  • Livrarea produselor Tie-Me-Up este gratuita pe teritoriul Romaniei si se realizeaza cu serviciul de curierat TNT (care acopera Bucurestiul si orasele mari). In zonele in care nu avem contract cu TNT pentru livrare, comanda dumneavoastra va fi trimisa cu Posta Romana.
  • Comenzile plasate pana in orele 14.00 vor ajunge la dumneavoastra a doua zi, intre orele 09.00-17.00 (in zilele lucratoare), prin serviciul de curierat TNT. In cazul livrarii cu Posta Romana, timpul de tranzit al comenzii poate fi de 5-7 zile lucratoare.
  • In ziua livrarii veti primi un mesaj de la TNT cu detalii despre coletul dumneavoastra, inclusiv cu numarul de telefon al curierului, pe care il puteti contacta pentru stabilirea orei de livrare.
  • Posibile exceptii de la livarea in 24 de ore, cu curierul TNT: plasarea comenzii dupa ora 14.00, in perioadele cu extrem de multe comenzi sau livrari: sarbatori, Black Friday sau din motive obiective care tin de transportator.
  • Daca alegeti optiunea de "Plata ramburs", veti achita curierului contravaloarea comenzii. In cazul facturilor pe firma, va rugam sa solicitati curierului chitanta pentru valoarea platita cash.
  • In cazul in care ati optat pentru Plata prin banca, cu ordin de Plata (optiunea "Plata cu OP" din finalizarea comenzii), coletul dumneavoastra va fi trimis atunci cand vom fi anuntati de serviciul de banking ca s-a efectuat Plata. Insa, daca doriti sa va livram mai repede comanda, va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe mail: office@tiemeup.ro.
  • Vom oferi intotdeauna curierilor toate informatiile primite de la dumneavoastra in legatura cu adresa specificata pentru livrare si orice alte mentiuni facute in momentul plasarii comenzii, insa nu putem raspunde pentru posibile omisiuni ale firmei de curierat. Feedback-ul dumneavoastra conteaza pentru noi si va asiguram ca vom face tot ceea ce e necesar pentru a imbunatati serviciile noastre si ale firmei de curierat.
  • In cazul in care coletul nu poate fi livrat, curierul va lasa o instiintare. Se va incerca efectuarea livrarii din nou a doua zi. Daca esueaza si a doua tentativa de livrare, din motive neimputabile noua, puteti solicita o noua livrare. Costul acestei noi livrari va fi suportat de catre dumneavoastra, conform politicii de preturi a curierului.
  • In cazul aparitiei unei situatii care poate afecta termenul de livrare comunicat initial, va vom contacta pentru a va comunica noul termen de livrare. In aceasta situatie aveti optiunea de a mentine comanda sau de a o anula. In cazul in care anulati comanda in care Plata s-a facut cu OP (ordin de Plata) va vom rambursa integral, in maxim 72 de ore, suma platita.

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti