Despre noi

Seductive

Tie-Me-Up este o invitaţie la seducţie. Accesoriile create de noi sunt dedicate celor care ştiu să experimenteze, să se descopere, să se joace elegant şi cu pasiune. Misiunea noastră este să visăm, să ne imaginăm şi să creăm pentru voi cele mai frumoase accesorii din lume prin designul, cromatica şi calitatea materialelor folosite.

Fashionable

Tie-Me-Up este singurul brand premium de accesorii din mătase naturală produse în România. Ne-am lansat în martie 2012 cu primele colecţii de accesorii de păr pentru care am ales cele mai preţioase combinaţii de materiale şi culori, imaginate de unii dintre cei mai mari designeri de modă: Valentino, Ungaro, Mario Capra, Ralph Lauren, Etro, Laura Biagiotti, Armani, Feragamo, Mila Schon, Marina D’Este, Gaia, etc.

Unique

Ne străduim ca în fiecare zi să îţi oferim accesorii deosebite, creaţii pline de imaginaţie şi cadouri de lux pentru cei dragi sau pentru partenerii de business. Am creat un accesoriu de păr unic în lume: Hair Rose-ul care îţi înfăşoară părul într-o atingere delicată şi oferă un plus de eleganţă ţinutei preferate. De asemenea, portofoliul nostru de accesorii a fost îmbogăţit cu eşarfe pentru femei şi pentru bărbaţi, papioane (simple sau la set), cu multe alte modele de accesorii de păr şi cu brăţările din pietre semipreţioase si perle de cultura din colecţia Joie de Vivre. Pe lângă crearea si producerea accesoriilor sub brandul propriu, Tie-Me-Up este importatorul unic în România al eşarfelor produse în Italia sub brandurile: Laura Biagiotti, Gaia, Mila Schon şi Marina D’Este, precum şi al accesoriilor de păr din colecţia Bel Ami finisate hand made în Franţa. Oferta noastră pentru companii îţi oferă posibilitatea de a alege cadoul perfect pentru colegi sau pentru partenerii de business din peste 200 de modele de esarfe cu imprimeuri, forme, culori diferite, toate din materiale de cea mai buna calitate : mătase naturală, lână sau caşmir.

Distinctive

Colecţiile Tie-Me-Up urmează trendurile impuse de marii designeri internaţionali în fiecare sezon şi încearcă să te surprindă prin cromatica şi unicitatea imprimeurilor din mătase naturală preţioasă, importată din Italia. Lansăm colecţii noi o dată la 2-3 luni şi ne implicăm în întregul proces de producţie, astfel încât fiecare accesoriu să arate impecabil. Produsele noastre sunt lucrate în serii mici, ediţii limitate şi sunt finisate manual.

În bogata paletă de colecţii lansate până în prezent, mătasea naturală a fost atinsă de tuşe pastelate, suave, delicate sau, dimpotrivă, de culori electrizante, fresh şi dinamice. Detalii florale, geometrice, abstracte sau motive paisley – întotdeauna în tendinţe şi mereu în ton cu sezonul în care au fost lansate. Pentru orice tip de personalitate, pentru orice ţinută, fie ea clasică, office, casual- urbană sau retro.

Feminine

De o indefinită feminitate, accesoriile Tie-Me-Up vor adăuga ţinutei tale acel ceva irezistibil care atrage toate privirile şi care te va aduce mereu în centrul atenţiei. Indiferent că sunt purtate la ţinute smart-casual, la costum sau la rochia de seară, accesoriile Tie-Me-Up revigorează orice look şi îl fac să iasă din anonimat. Detaliile fac diferenţa între o ţinută interesantă şi una seducătoare, iar atunci când aceste detalii sunt mici bijuterii fashion de cea mai bună calitate, finisate ireproşabil, fiecare zi este o nouă oportunitate de a deveni vedeta incontestabilă a propriului catwalk. Îndrăzneşte să fii unică cu serviciul nostru made to measure si comanda-ne accesoriul preferat cu materialele şi combinaţiile cromatice alese special de tine.