Summer Mood

Summer Mood 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Mila Schon Jewelry Pink

186,75 lei 249,00 lei -25%

Un must have ! Esarfa din matase naturala in nuante de roz, orange, fucsia in dimensiuni de 90*90 cm. Un accesoriu de stil si rafinament. 

5 Recenzie(i)

Esarfa matase S Kisses from Capri pink

139,00 lei

O fuziune exploziva de culori, intr-un design grafic abstract. Un stil inconfundabil, al lui Emilio Pucci, adus din nou in tendinte, de Laura Biagiotti. Esarfa din matase naturala, tip bandana, 53*53 cm. 100% Made in Italy.

3 Recenzie(i)

Esarfa matase S Kisses from Capri ocean

139,00 lei

Esarfa matase naturala, tip bandana, dimensiuni 53*53 cm. Un touch rafinat care iti va scoate din anonimat tinutele office. Aranjeaz-o in gurul gatului, in stil frantuzesc  si asorteaza-o cu o camasa albastra, liliac sau bej  si cu un sacou navy sau verde pentru un efect maxim.

4 Recenzie(i)

Esarfa matase Kisses from Capri navy

139,00 lei

Color trend! Pattern geometric vibrant, intr-o explozie cromatica de nuante care par sa fie luate din apele insulei Capri. Prin designul acestei esarfe, Laura Biagiotti,  aduce un omagiu  lui Emilio Pucci a carui prim atelier de creatie s-a aflat pe aceasta insula.

1 Recenzie(i)

Esarfa matase S Kisses from Capri apricot

139,00 lei

Intr-o cromatica dominanta de roz apricot bland, aceasta esarfa din matase naturala, cu dimensiuni de 53*53,  este realizata 100% in Italia. Prinde-o in jurul gatului,  in stilul chic, dezinvolt, frantuzesc si cucereste fiecare zi cu un zambet!

3 Recenzie(i)

Esarfa matase S Kisses from Capri black

139,00 lei

O esarfa din matase naturala,  tip bandana, de 53*53 cm, cu un print irezistibil. Nuante de rosu, galben,  portocaliu, albastru, fucsia se aranjeaza perfect in designul grafic, abstract, prin care Laura Biagiotti readuce in moda pattern-urile consacrate ale lui Emilio Pucci.

0 Recenzie(i)

Esarfa matase Mila Schon Bahamas Sand

239,00 lei

Nisip cald, aproape alb, cu urme de pasi ce duc intr-un paradis albastru cu recifuri de corali si caluti de mare. O esarfa cu un design miniatural, realizat cu maiestrie, in nuante de corai-piersica, bej, negru, pe matase de cea mai buna calitate.

1 Recenzie(i)

Esarfa matase Mila Schon Bahamas Ocean

239,00 lei

O esarfa care poarta un vis! Acela de a inota in apele desavarsit de albastre ale unei insule exotice, cu tarmuri cu corali, caluti de mare si delfini. Prin cromatica si designul filigranat,  Mila Schon opreste in loc  o clipa pe care ne dorim sa o traim sau sa o regasim.

Se afiseaza 1 - 24 din 24 produse