lcp

Termeni si conditii 

1. Definitii: 

1.1 S.C Tie-Me-Up S.R.L - Societatea Comerciala S.C Tie-Me-Up S.R.L, organizata in baza legii romane, avand CUI RO 30547337 si Nr. Reg. Comertului 140/9332/13.08.2012.


1.2 Site - Domeniul tiemeup.ro.


1.3 Continut are urmatoarea definitie:

 • Toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

 • Continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al S.C Tie-Me-Up S.R.L utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C Tie-Me-Up S.R.L intr-o anumita perioada;

 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu 
  care S.C Tie-Me-Up S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • Date referitoare la S.C Tie-Me-Up S.R.L sau alte date privilegiate ale acesteia.


1.4. Serviciu - serviciul de comert condus exclusiv pe portiunile public disponibile al site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

1.5 Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur client accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la service.

1.6. Client - orice persoana fizica peste 16 ani  sau persoana juridica de drept public sau privat care obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.c. Tie-Me-Up  (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre  S.C Tie-Me-Up S.R.L..  si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

1.7 Cumparator - orice persoana fizica peste 16 ani  sau persoana juridica de drept public sau privat care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

1.8. Utilizator - orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea cont sau de a deveni client. 

1.9. Document - prezentele Termeni si Conditii

1.10. Contract la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000, art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

1.11. Newsletter/Alerta - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre tiemeup.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea S.C Tie-Me-Up S. R.L cu referire la informatiile continute de acesta.

1.12. Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L catre Client, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General:

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Client.


2.2 Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.


2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.tiemeup.ro.


2.4. Prin folosirea site-ului/continutului/servicului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse  site-ului/continutului/serviciului S.C Tie-Me-Up S.R.L sau oricarui tert cu care S.C Tie-Me-Up S.R.L are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.


2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

 • Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de S.C Tie-Me-Up S.R.L prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L de orice natura (electronic, telefonic etc), fara nicio garantie ulterioara din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L.
 • S.C Tie-Me-Up S.R.L va sterge toate datele care fac referire la acesta in baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.6. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze S.C Tie-Me-Up S.R.L sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la S.C Tie-Me-Up S.R.L destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de S.C Tie-Me-Up S.R.L

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de S.C Tie-Me-Up S.R.L si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, S.C Tie-Me-lJp S.R.L va anula Comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cea alta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest site este adresat doar Clientilor care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L, indiferent de care ar fi motivul. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Client denotati faptul ca aveti varsta legala.

3.Continut:

3.1 . Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a S.C Tie-Me-Up S.R.L sau a unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care S.C Tie-Me-Up S.R.L detine licenta de utilizare si/sau publicare.


3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C Tie-Me-Up S.R.L, includerea oricarui continut in afara site-ului www.tiemeup.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C Tie-Me-Up S.R.L asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al S.C Tie-Me-Up S.R.L.


3.3. Orice continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C Tie-Me-Up S.R.L si acesta si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L cu referire la acel continut.


3.4. Clientul/UtiIizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.


3.5. In cazul in care S.C Tie-Me-Up S.R.L confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, doar pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de e urma acestui continut, in timpul sau upa expirarea acordului acordului de utilizare.


3.6. Nici un continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L si/sau al angajatului S.C Tie-Me-Up S.R.L care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.


3.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.


4. Contact:

4.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L publica pe site datele complete si corecte de identificare si de contactare a sa de catre Client.


4.2. Clientul poate contacta S.C Tie-Me-up S.R.L prin utilizarea formularului de contact sau la numarul de telefon prezent pe site.


4.3. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C Tie-Me-Up S.R.L se realizeaza in mod electronic, telefonic sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si lui S.C Tie-Me-Up S.R.L, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


4.4. S.C Tie-Me-Up S.R.L isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).


5. Newslettere si alerte:

5.1. In momentul care Clientul isi creeaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L.


5.2. Datele preluate de la Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L in limitele Politicii de confidentialitate.


5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment:

 • Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite. 
 • Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
 • Prin contactarea S.C Tie-Me-Up S.R.L, conform cu informatiile de contactare si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese. 
 • Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
 • S.C Tie-Me-Up S.R.L isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea S.C Tie-Me-Up S.R.L, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia. 
 • S.C Tie-Me-Up S.R.L nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al S.C Tie-Me-Up S.R.C la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.


6. Politica de confidentialitate:

6.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

• Validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• Pentru a asigura accesul acestuia la servicii oferite de site;
• Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
• Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
• Scopuri statistice.

6.2 Pentru indeplinirea activitatilor comerciale pe care magazinul nostru online le desfasoara, adica vanzarea online de accesorii fashion, avem nevoie de datele dumnevoastra personale:

 • Numele si prenumele 
 • Adresa de livrare
 • Adresa de facturare, daca doriti factura pe alta adresa decat cea de livrare
 • Adresa de mail
 • Telefonul 

Pe langa aceste date, pe care le completati atunci cand va faceti cont sau cand faceti o comanda fara cont, mai procesam informatii care ne ajuta sa imbunatatim continutul site-ului nostru, sa il optimizam pentru dumneavoastra, sa va oferim informatii care va intereseaza si sa desfasuram activitati de promovare a produselor pe care le oferim:

 • Date referitoare la istoricul cautarilor dumneavoastra, respectiv: articole citite, produse vizualizate, pagini din site care au fost accesate, etc.
 • Cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici sunt colectate date precum adresa de IP, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.


6.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browser-ul Internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura catre S.C Tie-Me-Up S.R.L si/sau catre eventualii terti cu care S.C Tie-Me-Up S.R.L are contracte de parteneriat in acel moment.


6.4. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.


6.5. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3 Clientul se va adresa S.C Tie-Me-Up S.R.L, persoanei responsabile cu Protectia Datelor cu caracter personal:

Jenea Ignat
București
Tel.: +0725.754.999 / 021.321.1894
E-Mail: office@tiemeup.ro


6.6. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.


6.7. Politica de confidentialitate S.C Tie-Me-Up S.R.L se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.


6.8. S.C Tie-Me-Up S.R.L se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.


6.9. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.


6.10. S.C Tie-Me-Up S.R.L garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.


6.11. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea server-ului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

6.12. Pentru informatii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

6.13. Pentru informatii privind folosirea cookie-urilor, va rugam sa consultati Politica de Cookies.

7. Politica de vanzare online:

7.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client care poseda sau isi creeaza un cont.


7.2. Pentru a se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.


7.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L poate limita accesul Clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.


7.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi Clienti.


7.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, S.C Tie-Me-lJp S.R.L isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la continut sau serviciu.


8. Produse:

8.1. Produsele Tie-Me-Up pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.tiemeup.ro sau prin magazinele partenere.


8.2. S.C Tie-Me-Up S.R.L poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care S.C Tie-Me-Up S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.


8.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.


8.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.


8.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.


8.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.


8.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte/imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc) reprezinta proprietatea S.C Tie-Me-Up S.R.L.


9. Valabilitatea ofertei:

9.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Clientului.


9.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.


9.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.


9.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.


9.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract.


10. Comanda online:

10.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.


10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.


10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca S.C Tie-Me-Up S.R.L poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri/situatii, prin orice mijloc disponibil/agreat de S.C Tie-Me-Up S.R.L, in functie de scop/situatie:

• Pentru validarea obligatorie a disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client in termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.
• Pentru validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate.
• Pentru stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.


10.4. Etapele pentru finalizarea unei comenzi sunt:

• Clientul alege produsele si le adauga in cosul de cumparaturi;
• Atunci cand Clientul se decide sa plaseze comanda, selecteaza optiunea comanda;
• Inainte de confirmarea comenzii, Clientul va bifa campul "Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii."
• Clientul va fi contactat in termen de 48 de ore pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare.


10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau atunci cand S.C Tie-Me-Up S.R.L informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

10.6. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.


10.7. Plata se poate face ramburs, la livrarea coletului sau prin transfer bancar.


11 . Comanda telefonica:

11.1. Clientul poate efectua comenzi telefonice la numerele 021.321.1894 sau 0725.754.999 de luni pana vineri intre orele 09.00-19.00


12. Contract si finalizare:

12.1. Clientul poate vizualiza istoricul de cumparari, inclusiv facturile emise de S.C Tie-Me-Up S.R.L in contul sau din magazinul nostru online sau accesand link-ul din e-mail-ul de confirmare a expedierii coletului. In cazul comenzilor telefonice, vom include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.


12.2. S.C Tie-Me-Up S.R.L va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.


12.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea S.C Tie-Me-Up S.R.L, devine Contract onorat.


13. Transport:

13.1 Livrarile se vor efectua in medie in 1-5 zile de la confirmarea comenzii, fara a depasi termenul de 30 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, S.C Tie-Me-Up S.R.L se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca Plata vor fi rambursate de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L in termen de maximum 30 de zile.


14. Calitate si garantii:

14.1. Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala, iar acest lucru va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun Client nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata.


15. Returnarea produselor:

15.1. Clientul S.C Tie-Me-Up S.R.L poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

• Coletele prezinta deteriorari severe;
• Produsele au fost livrate gresit;
• Produsele sunt deteriorate;
• Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. ordonantei 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta.


15.2. Clientul este obligat sa notifice S.C Tie-Me-Up S.R.L intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/ telefon etc.) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.


15.3. Clientului care a notificat returnarea catre S.C Tie-Me-Up S.R.L, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare de la data notificarii returnarii, in caz contrar S.C Tie-Me-Up S.R.L poate considera cererea nefondata/invalida.


15.4. Clientul S.C Tie-Me-Up S.R.L nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si/sau nu poate pretinde alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

• Cererea de returnare are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile lucratoare din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat;
• In cazul returnarii produsului in alta stare decat in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit, fara urme care pot indica faptul ca produsul a fost purtat).
• In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului; in mod normal in 48 de ore;
• In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale;
• In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art. 7.9.1.3, iar S.C Tie-Me-Up S.R.L nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi Clientului contravaloarea produsului in conformitate. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.


16. Frauda:

16.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS etc) informatii referitoare la date confidentiale sau parole personale.


16.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.


16.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele S.C Tie-Me-Up S.R.L.


16.4. Clientul va informa S.C Tie-Me-Up S.R.L asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.


16.5. S.C Tie-Me-lJp S.R.L nu promoveaza spam-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.


16.6. Comunicarile realizate de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.


16.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului/continutul si/sau S.C Tie-Me-Up S.R.L si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva persoanelor care au incercat si au atins aceste scopuri:

• De a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
• De a altera sau modifica continutul site-ului, a Continutului expediat prin orice metoda de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L catre Client sau a serverelor pe care ruleaza site-ul.
• De a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.


17. Limitare de responsabilitate:

17.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.


17.2. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii S.C Tie-Me-Up S.R.C astfel incat S.C Tie-Me-Up S.R.L sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.


17.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu garanteaza Clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, de a exploata orice continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al S.C Tie-Me-Up S.R.L.


17.4. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.


17.5. S.C Tie-Me-Up S.R.L este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Client prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al S.C Tie-Me-Up S.R.L, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.


17.6. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

• Serviciul va fi potrivit cerintelor clientului.
• Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel.
• Produsele obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului.


17.7. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie /colaborare/etc care pot aparea intre client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.


18. Forta majora si cazul fortuit:

18.1. Exceptand cazurile care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat conform art.7.4.8., care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.


18.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.


18.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.


18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului, dar in limitele art. 10.3.


19. Litigii:

19.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C Tie-Me-Up S.R.L Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".


19.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si S.C Tie-Me-Up S.R.L se va rezolva pe cale amiabila.


19.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor. 

19.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre Membru si S.C Tie-Me-Up S.R.L sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in Instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


19.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


19.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.


20. Dispozitii finale:

20.1. S.C Tie-Me-Up S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Clientului.


20.2. S.C Tie-Me-Up S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc, care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.


20.3. S.C Tie-Me-Up S.R.L isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.


21. Feedback:

2.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu www.tiemeup.ro, va rugam sa ne contactati la numerelei de telefon 021.321.18.94 sau 0725.754.999 de luni pana vineri intre orele 9:00-19:00, sau prin e-mail la office@tiemeup.ro.


2.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.tiemeup.ro functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea S.C Tie-Me-Up S.R.L. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.


Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori Nr. 14, Bucuresti