Puerto Rico

Puerto Rico 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase naturala Puerto Rico

134,00 lei 179,00 lei

Un imprimeu deosebit: floricele in nuante fine de corai pe fond blue. O esarfa din matase naturala ce te va ajuta sa iti complimentezi perfect tinuta ofiice. 

0 Recenzie(i)

CADOU:Esarfa matase naturala si fundita Puerto Rico

179,00 lei 228,00 lei

Un cadou unic: esarfa din matase naturala si fundita cu imprimeu floral in nuante delicate de rosu corai pe fond blue ciel ce atribuie eleganta tinutei office. 

0 Recenzie(i)

Headband cu fundita Puerto Rico

49,00 lei 65,00 lei

Headban cu fundita este accesoriul ce il poti asorta oricarei tinute, cu un imprimeu floral, o multitudine de maci pe fond blue.

0 Recenzie(i)

Hair Rose Puerto Rico

57,20 lei 88,00 lei -35%

Un accesoriu de par unic in lume din matase naturala. Trandafirul de par, este bijuteria pretioasa cu care iti poti rasfata parul. Cu un imprimeu floral minunat pe o nuanta de blue ciel, acest accesroiu iti poate personaliza orice tinuta.

0 Recenzie(i)

Fundita Puerto Rico

49,00 lei

O fundita de par ce poate fi accesoriul fashion al tinutei tale. Realizata din matase naturala si cu un imprimeu floral minunat, se asorteaza perfect tinutei tale. 

0 Recenzie(i)

Hair Twist Puerto Rico

49,00 lei 66,00 lei

Pune-ti in evidenta parul cu acest accesoriu din matase naturala. Cu o multitudine de floricele de mac pe un fond blue, iti poti face remarcabila atat tinuta casual cat si cea office. 

0 Recenzie(i)

Esarfa cu volan Puerto Rico

88,00 lei

Esarfa cu volan este accesoriul elegant si fashion ce iti complimenteaza perfect tinuta office. Cu un imprimeu floral si cu o explozie de culori vii va fi acel touch distinctiv al tinutei tale. 

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse