Cum platiti?

  • Preturile produselor Tie-Me-Up sunt cele mentionate in magazinul online si sunt exprimate in lei (RON). Pretul se refera la o singura bucata de produs SI include TVA. Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei.

  • Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura cu TVA, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii.

Plata produselor comandate se poate face astfel :

  • Ramburs (in numerar): se achita cash contravaloarea comenzii in momentul livrarii de catre curier. In cazul facturilor pe firma, va rugam sa solicitati curierului chitanta pentru valoarea platita cash.
  • Prin transfer bancar daca alegeti la modalitate de Plata : "Plata cu OP". Daca alegeti aceasta modalitate de Plata , se va deschide o noua pagina in site, cu datele companiei noastre, necesare pentru efectuarea transferului bancar. Coletul dumneavoastra va fi trimis atunci cand vom fi anuntati de serviciul de banking ca s-a efectuat Plata. Insa, daca doriti sa va
    livram mai repede comanda, va rugam sa ne trimiteti pe mail dovada platii (office@tiemeup.ro) .

  • In cazul platilor electronice, Tie-Me-Up nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre dumnevoastra, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul), etc.

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.1894
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti