Cum platesc?

  • Preturile produselor Tie-Me-Up sunt cele mentionate in magazinul online si sunt exprimate in LEI (RON). Pretul se refera la o singura bucata de produs si include TVA. Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei pentru orice comanda cu valoare mai mare de 199.00 lei.
  • Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

  • Ramburs (in numerar) :se achita cash contravaloarea comenzii in momentul livrarii de catre curier. In cazul facturilor pe firma, va rugam sa solicitati curierului chitanta pentru valoarea platita cash.
  • Plata online cu cardul

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei (prin platforma securizata Europayment Services - EuPlatesc.ro). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

- Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro - daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

- Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro. Tie-Me-Up nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

  • Prin transfer bancar daca alegeti la modalitate de Plata : "Plata cu OP". Daca alegeti aceasta modalitate de Plata, se va deschide o noua pagina in site, cu datele companiei noastre, necesare pentru efectuarea transferului bancar. Coletul dumneavoastra va fi trimis atunci cand vom fi anuntati de serviciul de banking ca s-a efectuat Plata. Insa, daca doriti sa va livram mai repede comanda, va rugam sa ne trimiteti pe mail dovada platii (office@tiemeup.ro).
  • In cazul platilor electronice, Tie-Me-Up nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre dumnevoastra, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul) etc.

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti