Havana

Havana 

0 Recenzie(i)

CADOU:Esarfa matase naturala si fundita Havana

179,00 lei 228,00 lei

Un cadou unic: esarfa din matase naturala si fundita cu imprimeu paisley in nunate delicate de galben si portocaliu ce atribuie eleganta tinutei office. 

0 Recenzie(i)

CADOU:Esarfa cu volan si headband cu fundita Havana

110,00 lei 153,00 lei

O esarfa din matase naturala, cu un design special si un imprimeu paisley in nuante calde de galben si portocaliu si bentita din matase naturala, accesoriile perfecte ce pot complimenta perfect tinuta ta office. 

0 Recenzie(i)

Headband cu fundita Havana

42,25 lei 65,00 lei -35%

Headban cu fundita este accesoriul ce il poti asorta oricarei tinute, cu imprimeu paisley in nuante de galben si portocaliu.

0 Recenzie(i)

Fundita Havana

49,00 lei

O fundita de par ce poate fi accesoriul fashion al tinutei tale. Realizata din matase naturala si cu un imprimeu paisley in nuante de galben si portocaliu, se asorteaza perfect tinutei tale. 

0 Recenzie(i)

Hair Rose Havana

88,00 lei

Un accesoriu de par unic in lume din matase naturala. Trandafirul de par, este bijuteria pretioasa cu care iti poti rasfata parul. Cu un imprimeu paisley si o combinatie de galben si portocaliu, acest accesoriu iti poate personaliza orice tinuta.

0 Recenzie(i)

Hair Twist Havana

66,00 lei

Pune-ti in evidenta parul cu acest accesoriu din matase naturala. Cu un imprimeu deosebit paisley si o combinatie de galben cu portocaliu, iti poti face remarcabila atat tinuta casual cat si cea office. 

0 Recenzie(i)

Esarfa matase naturala Havana

179,00 lei

O multitudine de culori vii intr-un print paisley deosebit. O esarfa din matase naturala ce se asorteaza perfect tinutei tale office intr-o zi senina de vara. 

0 Recenzie(i)

Esarfa cu volan Havana

88,00 lei

Esarfa cu volan este accesoriul elegant si fashion ce iti complimenteaza perfect tinuta office. Cu un imprimeu paisley si cu o explozie de culori vii va fi acel touch distinctiv al tinutei tale. 

Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse