Recomandari privind ingrijirea bijuteriilor din argint


Pentru a va bucura cât mai mult timp de bijuterii, va recomandam sa le pastrati intr-un ambalaj care sa le protejeze si sa nu le purtati în timpul activitatilor care presupun un contact cu apa, detergenti sau cu alte produse cosmetice si chimice. Astfel, protejati mult mai bine partile ornamentale (pietre semipretioase, cristalele de zirconiu, strasuri, elemente din argint) si preveniti uzura partilor structurale ( fir din argint, elemente de inchidere, etc.).
Bijuteria dumneavoastra este protejata prin placarea cu rodiu, prin urmare, asigurandu-i o minima intretinere, se va pastra perfecta o lunga perioada de timp.
Transpiratie abundenta sau pH-ul acid, parfumurile sau spray-urile fixative care vin in contact cu bijuteriile pot modifica culoarea acestora.
Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora. Nu utilizati solventi sau substante chimice pentru curatare.
* Nu lasati bijuteriile la indemana copiilor sub 5 ani.
* Evitati contactul bijuteriilor cu substante chimice. Acestea le pot schimba culoarea si deteriora/ matifia stratul de suprafata.