Cum platesc?

  • Preturile produselor Tie-Me-Up sunt cele mentionate in magazinul online si sunt exprimate in LEI. Pretul se refera la o singura bucata de produs si include TVA. Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei pentru orice comanda cu valoare mai mare de 199.00 lei.
  • Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura ce va contine toate mentiunile legale obligatorii. Factura se trimite catre dumneavoastra, pe email, in momentul in care veti primi mesajul ca a plecat de la noi coletul.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

  • Ramburs (in numerar) : se achita cash contravaloarea comenzii in momentul livrarii la adresa dumneavoastra de catre curier. In cazul facturilor pe firma, va rugam sa solicitati curierului chitanta pentru valoarea platita cash.

  • Plata cu cardul prin EuPlatesc :

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei (prin platforma securizata Europayment Services - EuPlatesc.ro). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Platforma securizata nu percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzactii.

- Daca ati ales metoda de plata ”Plata cu cardul prin EuPlatesc" veti fi directionat, dupa ce apasati butonul "Trimite comanda", pe o pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa informatiile solicitate, de pe cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro - daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca pentru tranzactiile efectuate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

- Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro. Tie-Me-Up nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  • Prin transfer bancar. Daca alegeti aceasta modalitate de Plata, veti primi un email cu datele companiei noastre, necesare pentru efectuarea transferului bancar. Coletul dumneavoastra va fi trimis atunci cand vom fi anuntati de serviciul de banking ca s-a efectuat plata. Insa, daca doriti sa va livram mai repede comanda, va rugam sa ne trimiteti pe mail dovada platii (office@tiemeup.ro).

  • Plata ramburs, cu card la Easybox: se activeaza doar daca ati ales ridicarea comenzii din lockerele Easybox Sameday. In acest caz, veti plati cu cardul la lockerul selectat, pentru a va putea ridica comanda. Daca ati ales ridicarea de la Easybox, nu puteti plati cash la locker.

          Alte metode de plata, inainte de finalizarea comenzii, puteti selecta ca ”Plata cu cardul prin EuPlatesc" sau "Prin transfer bancar".

  • In cazul platilor electronice, Tie-Me-Up nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre dumnevoastra, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul) etc.

Va multumim, 

Echipa Tie-Me-Up

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti