Intrati in contul dvs.!

Ati uitat parola?
sau
Asteapta...

Cosul de cumparaturi

Cosul dvs. de cumparaturi este gol
Cosul dvs. de cumparaturi este gol
Continua Cumparaturile

Cauta

Loading ...
Failed to load data.
Livrare gratuita comenzi peste 199 lei
Ambalare gratuita de cadou
Certificat de calitate si garantie

Cum platesc?

Plata produselor comandate se poate face astfel:

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei (prin platforma securizata Europayment Services - EuPlatesc.ro). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Platforma securizata nu percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzactii.

- Daca ati ales metoda de plata ”Plata cu cardul prin EuPlatesc" veti fi directionat, dupa ce apasati butonul "Trimite comanda", pe o pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa informatiile solicitate, de pe cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro - daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca pentru tranzactiile efectuate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

- Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro. Tie-Me-Up nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

          Alte metode de plata, inainte de finalizarea comenzii, puteti selecta ca ”Plata cu cardul prin EuPlatesc" sau "Prin transfer bancar".

Va multumim, 

Echipa Tie-Me-Up

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94
Email: office@tiemeup.ro
S.C. Tie-Me-Up S.R.L.
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti

Acest site foloseste fisiere de tip cookie pentru a personaliza si îmbunatați experienta dumneavoastra pe site-ul nostru. Afla mai multe informatii