Categorii

Rosul in business

Rosul in business

Înainte de a incorpora roşul în ţinuta de birou, este de datoria noastră să te avertizăm că o culoare atât de puternică implică și un mic gambit din partea ta: echilibrul este crucial atunci când vrei să te bucuri de toate avantajele roşului, fără efectele sale adverse.

În mediul business, roşul va provoca mereu o reacţie la nivelul subconştientului. Culoarea rosie transmite subtil ce vrei să știe lumea despre tine: o persoană care poartă roşu ştie ce vrea, debordează de încredere și are mereu un plan de acțiune bine pus la punct.

          Esarfa Tie-Me-Up cu buchete de flori, din matase naturala, designer Laura Biagiotti

Pentru a echilibra puterea roşului, combină această nuanţă intensă cu turcoaz, verde sau diverse nuanţe de albastru(mai ales blumarin -navy), gri perlat Focul roşului va fi echilibrat de aceste culori mai reci şi mai discrete, iar imaginea ta va transmite un mesaj lipsit de echivoc: fără compromisuri şi gata pentru orice provocare!

        Esarfa Tie-Me-Up cu model geometric pe rosu, din matase naturala, designer Laura Biagiotti

Accesoriile de calitate, din mătase naturală, în nuanţe deosebite de roşu şi cu imprimeuri inedite ale marilor designeri sunt acele mici detalii care te vor face specială în fiecare zi!

Înnodate tacticos la gât, eşarfele din mătase naturală Tie-Me-Up vor fi detaliul secret al „armurii” tale. Roşul aprins şi imprimeurile delicate şi jucăuşe te vor aduce în centrul atenţiei, iar atingerile delicate de mătase te vor răsfăţa de-a lungul întregii zile. Asortează-le la o ţinută simplă şi lasă magia roşului să vorbească în numele tău. Mesajul? „Cel mai sexy accesoriu este încrederea în propriile forţe!”

Prin urmare, hai sa iesim din zona de confort a omniprezentei tinutei office in maxim doua culori, alegand accesorii in nuante contrastante sau complementare, care sa-ti defineasca stilul si prezenta.

        Esarfa Tie-Me-Up in nuante de marsala, din matase naturala, designer Laura Biagiotti

O geantă intr-una din zecile de nuante de rosu sau  o pereche de pantofi  care atrag instantaneu privirile, sunt acele accente cromatice pe care trebuie sa le incerci pentru a scapa de tinutele in care nu te vede nimeni. Balanseaza aceste accesorii cu o esarfa sau cu o curea in care sa se regaseasca nuanta de rosu aleasa si iata! stilul tau, feminin si inconfundabil.

       Esarfa Tie-Me-Up cu model geometric pe rosu, din matase naturala, designer Laura Biagiotti

Roşul este o culoare caldă şi pozitivă: cere atenţie şi atrage toate privirile. Din punct de vedere psihologic, roşul sugerează energie, pasiune, acţiune şi forţă. Gandeste-te la aceste lucruri, cand vei fi tentata data viitoare sa iti spui, eu nu port rosu, e prea mult pentru mine!

Related Posts: