Categorii

Oferte speciale

When in doubt, wear red!

When in doubt, wear red!

Cu toţii asociem roşul cu pasiunea, cu focul, cu seducţia lipsită de inhibiţii şi cu îndăzneala. Da, roşul este culoarea pe care trebuie să ÎNDRĂZNEŞTI să o porţi.

Bill Blass a fost un designer american, cunoscut pentru rochiile fluide care au făcut furori pe covoarele roşii din întreaga lume. Un mare admirator al siluetelor bine structurate şi al combinaţiilor inedite de materiale, Bill Blass a primit şapte premii Coty şi premiul pentru întreaga activitate a Institutului de Modă din New York.

Bill Blass este autorul celebrului citat: “When in doubt, wear red!”

Roşul nu trebuie să fie prerogativa stelelor de cinema. Bineînţeles, atunci când auzim de roşu, suntem transportaţi în epoca de aur a Hollywood-ului, spre vedete iconice cu buze de un roşu electrizant, care continua sa ne vrajeasca si acum.

Toate aceste imagini pot părea prohibitive. Dar nu există niciun motiv pentru care un strop de roşu magnetic nu poate pătrunde subtil în viaţa ta de zi cu zi.

Roşul este cea mai dinamică şi pasională culoare. Simbolizează dragostea, furia şi curajul. Roşul are un impact emoţional puternic – pur şi simplu cere atenţie! Cei care aleg roşul ştiu foarte bine ce vor: să trăiască viaţa din plin şi să nu piardă nicio clipă!

Related Posts: