Produse noi

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Rasfata-te cu acest sal din casmir si lana, fin si placut la atingere, in culorile cerului. Compozitie:  casmir 70% . Lucrat in Italia.

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Sal in nuante calde de toamna, din casmir 70% si lana, lucrat in Italia. Finisaje de calitate. Se potriveste perfect cu un palton in nuante de bej, maro, portocaliu sau negru. 

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Sal casmir 70% si lana, lucrat in Italia. Tesatura fina si de calitate. Combinatie cromatica deosebita: nuante de marsala, gri, bej, turcoaz intr-un design armonios creat de Mila Schon.

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Sal fin si elegant din lana, intr-o nuanta frumoasa de rosu-bordo, cu aplicatie brodata lucrata manual. Finisat impecabil. Designer Mila Schon. 

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Sal negru din lana, cu aplicatie brodata lucrata manual. Elegant, fin, de foarte buna calitate, se potriveste perfect cu o rochie de seara. Designer Mila Schon. 

0 Recenzie(i)
399,00 lei

Sal elegant din lana fina si moale, de foarte buna calitate, cu aplicatie brodata manual. Designer Mila Schon. Realizat in Italia. Nuanta ivoire.

0 Recenzie(i)
139,00 lei

Creatia designerului Laura Biagiotti, cu dimensiuni cuprinse intre 53*53 cm, modelul are o tema florala intr-o cromatica aparte. Paleta de culori se remarca printr-un ton suav de roz piersica deschis, care se imbina perfect cu portocaliul somon, galben, albastru deschis sau albul zapezii. Emotia momentelor speciale pe care vrei sa ti le aminesti mereu–...

Se afiseaza 1 - 48 din 106 produse