Politica de retur

 • Conform Legii nr. 449/2003, actualizata in 2008 si OG. 34/2014, puteti returna unu sau toate produsele cumparate din magazinul nostru online, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea fizica a produsului, fara penalitati sau invocarea unui motiv.

Ce trebuie sa faceti ?

 • Sa ne notificati intentia de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail: office@tiemeup.ro, document livrat cu curierul etc.) in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produselor.
 • Sa le ambalati corespunzator, astfel incat pe parcursul transportului sa nu se deterioreze. Recomandam utilizarea ambalajelor in care le-ati primit, deoarece accesoriile din matase, ambalate necorespunzator, se pot sifona si deteriora complet.
 • Cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de dumneavoastra. Alegerea curierului si riscurile aferente cad, de asemenea, in sarcina dumneavoastra.
  • Sa le trimiteti prin curier/posta la adresa: S.C. TIE-ME-UP SRL, Bucuresti, Str. Negustori, Nr. 14, Et. 3, AP. 11, Sect. 2,   telefon: 0725.754.999 sau 021.321.18.94.

 • De regula, rambursarea banilor se va face in 48 de ore de la momentul in care ne confirmati optiunea de Plata, dar pot fi si situatii exceptionale in care acest termen ajunge la 30 de zile.

 • Clientul S.C Tie-Me-Up S.R.L nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, urmatoarele scopuri sau situatii:
  - produsul nu a fost achizitionat din magazinul nostru online www.tiemeup.ro.
  - notificarea de returnare are data de expediere care depaseste perioada de 14 zile lucratoare din ziua lucratoare a predarii catre dumneavoastra a coletului (de catre curier).
  - cand produsul returnat a fost purtat sau deteriorat.

Contactati-ne: 0725.754.999/021.321.18.94 
Email: office@tiemeup.ro 
S.C. Tie-Me-Up S.R.L. 
Str. Negustori nr. 14, Bucuresti