Bijuteriile cu Copacul Vietii –Dincolo de un simplu trend fashion!

Postate de: Tie-Me-Up Editor In: Tie Me Up Comentarii: 0 Vizualizari: 1817

Bijuteriile cu simbolul copacul vietii sunt mai mult decat un simplu trend de fashion. Puterea acestuia de a transcende secolele vine din conotatiile religioase, filozofice si spirituale pe care le-a acumulat de-a lungul timpului si care ne reprezinta in cel mai profund mod.

Copacul vietii este reprezentat, inclusiv in bijuterii, ca un copac cu ramuri si radacini, intr-un cerc. Cercul reprezinta lumea, structura ciclica a vietii, continuitatea si modul in care totul este legat. Radacinile Arborelui Vietii inseamna viata, stabilitate, forta, locul de unde incepe totul. Copacul si ramurile lui semnifica evolutia, dezvoltarea, spiritualitatea, puterea creatiei. Fiecare din noi este diferit, unic, si, la fel ca un copac, crestem si ne imbogatim cu fiecare an din viata. Copacul Vietii este si un simbol al sigurantei, al familei. Inseamna protectie, rezistenta si calm; pacea si bucuria care vin din cele mai puternice nevoi ale noastre.

Dintre bijuteriile cu semnificatii, cele cu Copacul Vietii sunt cele mai cautate, atat in variantele lor traditionale, cat si in cele stilizate. Fiind mai mult decat o bijuterie simpla, depasind simbolurile religioase si spirituale, fiecare din noi poate purta bijuterii din argint originale cu acest simbol, oferindu-le sensul care ne defineste.

Ce tip de bijuterii cu Copacul Vietii am putea alege? Bratarile cu acest simbol par sa fie prima optiune, fiind discrete, usor de asortat la orice tinuta si cu o mare varietate de modele din care poti alege designul care iti place. Bratarile cu Copacul Vietii din argint rodiat, aur sau inox sunt un cadou perfect pentru prietena ta draga sau pentru cineva apropiat, din familie. Exprima simplu si unic o relatie profund conectata, care aduce bucurie si implinire, oferind o bratara de argint rodiat cu Copacul Vietii.

Bijuterii argint copacul vietii

         Bratari argint rodiat rose cu charm copacul vietii. Colectia Urban Jewelery. 100% Made in Italia

Pandantivele cu Arborele Vietii sunt printre preferatele femeilor care iubesc bijuteriile cu semnificatii. Sunt usor de purtat si le gasesti, de asemenea, in variante mai ieftine sau realizate din metale pretioase precum argintul rodiat.

Bratari copacul vietii

  Lantisor argint rodiat Tie-Me-Up cu charm copacul vietii. Bratara inox reglabila cu charm.

Cerceii si inelele cu Copacul Vietii atrag privirile datorita designului extrem de creativ, dar alegerea perfecta e putin mai dificila. Fiind piese statement, trebuie cautate acele bijuterii realizate din materiale de calitate, foarte bine finisate.

Frumusetea acestor bijuterii cu semnificatii care ne incanta poarta cumva in ele istoria unei intregi omeniri,  care implica descoperirea sensului vietii si al lucrurilor care ne dau putere si ne ajuta sa ne transformam. De la civilizatiile egiptene, celtice, religiile crestine sau budiste, pana azi, acest simbol, Copacul Vietii, a fascinat si s-a imbogatit cu energia celor care l-au creat si l-au transmis peste timpuri.

Inrudite prin etichete

    Comentarii

    Scrie un comentariu