Glamour 

0 Recenzie(i)

Accesoriu coc blue and white

88,00 lei

Accesoriu pentru coc din voal matase naturala ce poate fi bijuteria ideala din parul tau. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din voal matase albastru cu alb, produsa in Italia. 

0 Recenzie(i)

Floare de par flamenco

120,00 lei

Floare de par din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala din parul tau. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase rosu cu negru, produsa in Italia. 

0 Recenzie(i)

Floare de par black

120,00 lei

Floare de par din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala din parul tau. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase neagra, produsa in Italia. 

0 Recenzie(i)

Floare de par vintage

120,00 lei

Floare de par din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala din parul tau. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase bej si bordo, produsa in Italia. 

0 Recenzie(i)

Floare de par white

120,00 lei

Floare de par din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala din parul tau. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase alb imaculat, produsa in Italia. 

0 Recenzie(i)

Brosa matase naturala flamenco

88,00 lei

Brosa din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala cu care iti poti accesoriza tinuta. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase rosie si neagra, produsa in Italia. Brosa se poate purta si in par, dar si ca o mica bijuterie din matase la o rochie, bluza sau la un sacou. Prinderea este asigurata de o clama crocodil placata auriu.

0 Recenzie(i)

Brosa matase naturala black

88,00 lei

Brosa din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala cu care iti poti accesoriza tinuta. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase neagra produsa in Italia. Brosa se poate purta si in par, dar si ca o mica bijuterie din matase la o rochie, bluza sau la un sacou. Prinderea este asigurata de o clama crocodil placata auriu.

0 Recenzie(i)

Brosa matase naturala vintage

88,00 lei

Brosa din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala cu care iti poti accesoriza tinuta. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase bej si bordo produsa in Italia. Brosa se poate purta si in par, dar si ca o mica bijuterie din matase la o rochie, bluza sau la un sacou. Prinderea este asigurata de o clama crocodil placata auriu.

0 Recenzie(i)

Brosa matase naturala white

88,00 lei

Brosa din matase 100% naturala ce poate fi bijuteria ideala cu care iti poti accesoriza tinuta. Creatie Tie-Me-Up, finisata impecabil, din matase alb imaculat produsa in Italia. Brosa se poate purta si in par, dar si ca o mica bijuterie din matase la o rochie, bluza sau la un sacou. Prinderea este asigurata de o clama crocodil placata auriu.

0 Recenzie(i)

Headband Glamour skinny gri cu cristale

105,00 lei

Headband-ul subtire, cu perle gri si cristale de sticla cu reflexe, cusute manual, impecabil lucrat, este un accesoriu de par mereu actual, care transforma orice coafura simpla intr-una de efect.  Fiecare cristal este cusut individual, manual pe matase naturala de culoare gri argintiu. Cristalele de sticla, de 4-6 mm,  sunt de foarte buna calitate,...

0 Recenzie(i)

Headband Glamour skinny negru cu cristale

105,00 lei

Headband-ul subtire, cu margele negre si cristale de sticla cu reflexe albastre, cusute manual, impecabil lucrat, este un accesoriu de par mereu actual, care transforma orice coafura simpla intr-una de efect.  Fiecare cristal este cusut individual, manual pe matase naturala de culoare neagra. Cristalele de sticla, de 4-6 mm,  sunt de foarte buna...

0 Recenzie(i)

Headband Glamour skinny cristale roz si aurora boreala

105,00 lei

Headband-ul subtire, cu cristale in nuante fondante de roz si aurora boreala, cusute manual, impecabil lucrat, este un accesoriu de par mereu actual, care transforma orice coafura simpla intr-una de efect.  Fiecare cristal este cusut individual, manual pe matase naturala de culoare roz pal. Cristalele de sticla sunt de foarte buna calitate, produse in...

0 Recenzie(i)

Headband Glamour skinny cristale si perle ciocolata

105,00 lei

Headband-ul subtire, cu perle si cristale in nuante de ciocolata, cusute manual, impecabil lucrat, este un accesoriu de par mereu actual, care transforma orice coafura simpla intr-una de efect. 

0 Recenzie(i)

Headband matase Glamour rosu

75,00 lei 88,00 lei

Simte-te ca o adevarata regina la toate petrecerile sezonului cu accesoriile glamour de la Tie-Me-Up: bentite cu perle si margele semipretioase.

0 Recenzie(i)

Panglica metalica cu pietre semipretioase rosii si mov

179,00 lei

Headband-ul subtire, cu aplicatie metalica cu cristale colorate de 40 cm lungime, cu prindere elastica, impecabil lucrat, este un accesoriu de par mereu actual, care transforma orice coafura simpla intr-una de efect.

Se afiseaza 1 - 15 din 15 produse