Cravate din matase pentru barbati

Cravate din matase pentru barbati 

0 Recenzie(i)
169,00 lei

Cravata din matase naturala, albastra, este un accesoriu versatil ce poate fi asortat cu usurinta oricarei tinute. Descopera colectiile propuse de Laura Biagiotti, iar daca iti doresti mai multe variante, contacteaza-ne direct pentru a-ti gasi cravata potrivita. 

0 Recenzie(i)
169,00 lei

Cravata din matase naturala este accesoriul versatil ce poate complementa o tinuta business sau smart casual. Descopera colectiile propuse de Laura Biagiotti, iar daca iti doresti mai multe variante, contacteaza-ne direct pentru a-ti gasi cravata potrivita. 

0 Recenzie(i)
169,00 lei

Cravata din matase naturala, cu dungi bleumarin pe bordo scoate din anonimat orice tinuta smart casual. Descopera colectiile propuse de Laura Biagiotti, iar daca iti doresti mai multe variante, contacteaza-ne direct pentru a-ti gasi cravata potrivita. 

0 Recenzie(i)
169,00 lei

Cravata eleganta, cu fond gri, este destinata barbatilor moderni ce vor sa adauge un ton de culoare unei tinute elegante. Descopera colectiile propuse de Laura Biagiotti, iar daca iti doresti mai multe variante, contacteaza-ne direct pentru a-ti gasi cravata potrivita. 

Se afiseaza 1 - 4 din 4 produse