Red in business

Postate de: Tie-Me-Up Editor In: Category 1 Comentarii: 0 Vizualizari: 2650

Accesorizeaza-ti tinutele office cu esarfele Tie-Me-Up cu imprimeuri delicate. În mediul business roşul va transmite subtil ce vrei să știe lumea despre tine: o persoană care poartă roşu ştie ce vrea, debordează de încredere și mereu are un plan de acțiune bine pus la punct.

Înainte de a incorpora roşu în ţinuta de birou, este de datoria noastră să te avertizăm că o culoare atât de puternică implică și un mic gambit din partea ta: echilibrul este crucial atunci când vrei să te bucuri de toate avantajele roşului fără efectele sale adverse.

Roşu este o culoare caldă şi pozitivă: cere atenţie şi atrage toate privirile. Din punct de vedere psihologic, roşu sugerează energie, pasiune, acţiune şi forţă.

În mediul business roşu va provoca mereu o reacţie la nivelul subconştientului. Roșu transmite subtil ce vrei să știe lumea despre tine: o persoană care poartă roşu ştie ce vrea, debordează de încredere și mereu are un plan de acțiune bine pus la punct.

Roșu este printre primele două culori preferate în lume și cea mai populară culoare pentru drapeluri (aproximativ 77% din steagurile globului includ roșu).

Dacă lucrezi într-un mediu internațional, este bine să cunoști diferitele semnificații ale culorii roșu pentru a evita mici faux pas-uri.

În China roșu este simbolul norocului, în Africa de Sud este o culoare de doliu, pe Wall Street roșu înseamnă o afacere care merge în pierdere, în Jamaica roșul sugerează o stare avansata de ebrietate, iar în Rusia “roşu” sună aproape la fel ca “frumos”. Impactul emoțional al culorii depinde foarte mult de contextul cultural, istoric și politic.

Pentru a echilibra puterea roşului, combină această nuanţă intensă cu turcoaz, verde sau diverse nuanţe de albastru. Focul roşului va fi echilibrat de aceste culori mai reci şi mai discrete, iar imaginea ta va transmite un mesaj lipsit de echivoc: fără compromisuri şi gata pentru orice provocare!Dacă şi acessoriile de marochinărie sunt un pas prea mare pentru tine, îţi oferim soluţia salvatoare.

Accesoriile din mătase naturală în cele mai deosebite nuanţe de roşu şi în cele mai inedite imprimeuri ale marilor designeri din lume sunt acele mici detalii care te vor face specială în fiecare zi!

Si iata cateva recomandari:

O ţinută office – ce-ţi vine în minte? Omniprezenta cămaşă albă şi o fustă neagră sau pantaloni negri? Să ieşim puţin din această zonă de confort.

Încearcă o ţinută în culori neutre şi accesorizeaz-o cu accente de roşu aprins! O geantă de un roşu de neratat sau o pereche de pantofi care atrag instantaneu privirile vor accentua perfect of ţinută “cuminte”. Ţine minte că totuşi te afli într-un mediu office şi nu trebuie să mergi prea departe. O pată de culoare este oricând binevenită la spargerea monotoniei celor opt ore de muncă!

Înodate tacticos la gât, eşarfele din mătase naturală Tie-Me-Up vor fi detaliul secret din „armura” ta zilnică. Roşul aprins şi imprimeurile delicate şi jucăuşe te vor aduce în centrul atenţiei, iar atingerile delicate de mătase te vor răsfăţa de-a lungul întregii zile. Asortează-le la o ţinută simplă şi lasă opulenţa roşului să vorbească în numele tău. Mesajul? „Cel mai sexy accesoriu este încrederea în propriile forţe!”

Comentarii

Scrie un comentariu