Designer Scarves

Designer Scarves 

0 Review(s)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala cu print floral in nuante irezistibile de albastru si albe din colectia Just Spring pot fi purtate ca un colier sau in stilul chic frantuzesc. Esarfele au dimensiuni de 50x50 cm si sunt produse originale Laura Biagiotti.

0 Review(s)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala cu print floral in nuante de violet de primavara din aceasta colectie sunt semnate de designerul Laura Biagiotti si sunt lucrate in Italia. Le ambalam frumos de cadou, cu hartie de matase, in plic elegant cu logo-ul designerului si cu panglica satinata.

0 Review(s)

139,00 lei

Pentru un cadou incantator, alege o esarfe din matase naturala cu print floral in nuante delicate de roz, din colectia Just spring. 100% Made in Italia.

0 Review(s)

139,00 lei

Esarfele din colectia First Moment sunt lucrate in Italia si au dimensiuni de 53*53. Alege un accesoriu destinat sa completeze tinuta ta de zi prin combinatia cromatica energizanta in nuante de fucsia si prin designul exclusivist semnat de Laura Biagiotti.

0 Review(s)

139,00 lei

Esarfele din matase naturala First Moment, in nuante de turcoaz, sunt extrem de versatile, putand fi purtate la gat, in par, la o poseta sau la mana ca o bratara. Calutatea matasii, ambalarea deosebita le recomanda si pentru un cadou care va fi primit cu bucurie.

0 Review(s)

139,00 lei

Esarfa din colectia First Moment este realizata din matase naturala, lucrata in Italia, cu model simplu, usor de asortat, in nuante de roz blush si alb ivoire.

0 Review(s)

349,00 lei

THE OUT OF STOCK ROSELLA RAMA SCARVES WILL BE AVAILABLE FOR ORDERS AFTER 15 DECEMBER 2018. THANK YOU!

Showing 1 - 48 of 181 items